OBVESTILO NZS IN UKREPI ŠD EXTREM (zadnja sprememba 12.3.2020 ob 13.45)

Spoštovani!

V ŠD Extrem upoštevamo ukrepe državnih in lokalnih organov v povezavi s širjenjem koronavirusa (SARS-CoV-2). Zato vas v nadaljevanju seznanjamo s sprejetimi ukrepi Nogometne zveze Slovenije in podajamo nekaj informacij v zvezi z delom v društvu v času trajanja ukrepov.

UKREP NZS:

Nogometna zveza Slovenije z današnjim dnem(12.3.2020) prekinja vsa tekmovanja pod svojim okriljem, potem ko je Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) včeraj 11.3.2020 razglasila pandemijo koronavirusa, širom Slovenije pa se s ponedeljkom zapirajo tudi vse izobraževalne ustanove.

NZS je ocenila, da je morebitno tveganje okužbe previsoko, da bi se nogometna tekmovanja nadaljevala, zato je z današnjim dnem prekinila vsa tekmovanja pod svojim okriljem NZS, poleg tega NZS priporoča tudi prekinitev vseh treningov za vse mlajše in mladinske selekcije.

Ukrep za zdaj velja do konca marca, delovanje NZS na ostalih področjih pa bo med tem časom potekalo nemoteno, vendar v skladu s priporočili in odredbami države. Ker se razmere hitro spreminjajo, bomo še naprej pozorno spremljali situacijo in v skladu s tem sprejemali nadaljnje ukrepe.

DELO V ŠD EXTREM: 

  • Vsi treningi vseh selekcij so od petka 13.3.2020 do konca marca odpovedani (zadnja sprememba 12.3.2020 ob 13.45)⛔️
  • Vsa tekmovanja so v skladu z navodili in sprejetimi ukrepi NZS do konca marca prekinjena (zadnja sprememba 12.3.2020 ob 13.45)⛔️
  • Vse igralce in starše naprošamo, da se držijo navodil glede zmanjšanja možnosti okužbe:
    -redno in temeljito umivanje rok z milom in toplo vodo,
    -upoštevanje pravila higiene kašlja,
    -če kažete kakršne koli znake prehlada ali druge viroze raje ostanite kakšen dan doma.

Pozivamo vse, da se v nastali situaciji vedemo odgovorno do sebe in do drugih in da dosledno upoštevamo sprejete ukrepe in navodila.

O vseh nadaljnjih ukrepih in sprejetih odločitvah v zvezi z delom v društvu vas bomo obveščali.

 

Scroll to top